Visste du at vi i Nettavisen selger andelslag på trav og galoppløp hver eneste dag?
Disse andelslagene finner du på Andelstorget, og ved å klikke på denne lenken så blir du tatt videre til vår side på Andelstorget. Andelene koster fra Kr.50, og oppover.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lerum med ny V75 suksess på Andelstorget 6. april - 963 000 innspilt på Åby
Undertegnede spilte inn Kr.963 968 i V75-spillet på Åby lørdag, og på Andelstorget ble det fullklaff for totalt 19 andelslag. Det var systemene som kom til lukene, og de kostet fra Kr.4 000 og helt opp til Kr.19 980. Systemene betalte ut fra Kr.47 040 til Kr.55 304, og det ble rett og slett en veldig fin lørdag for flere av våre faste kunder. Omsetningen stoppet på Kr.192 938.

Lerum med V75 suksess på Andelstorget 31. mars - over 700 000 innspilt på Romme
Undertegnede spilte inn Kr.702 098 i V75-spillet på Romme denne søndagen, og på Andelstorget ble det fullklaff for totalt 17 andelslag. 15 systemer i prisklasse fra Kr.4 000, og helt opp til Kr.19 980 satt som de skulle, og det gjorde også to flate bonger til Kr.3 000. Systemene og bongene betalte ut fra Kr.38 780 til Kr.41 300. Vi gratulerer alle som tok rygg. Omsetningen stoppet på Kr.201 102.

6 Wittgenstein (V64-4) er kveldens beste banker, og vi er veldig inne på at den skal ha en stor sjanse å lede sitt løp rundt om. Var ikke i nærheten av noen favoritt når dette tipset ble lagt ut, og slikt sier vi takk til. Gå ikke glipp av følgende:

Våre andelslag på Andelstorget til V64-omgangen fra Sverige finner du her

V64-1 : 2 Tekno Jerven – Innledningsløpet er et ordentlig bra løp for «kaldingene», og ingen av disse er fakta helt sjanseløse. Ideen har gitt seg litt over mellomdistanse de siste gangene, og har trolig en stor fordel av en kjapp sprint. Kommer ut med første BIKE i karrieren, og det er superspennende. Vi er inne på at den kommer å levere en ordentlig superprestasjon i kveld, og setter den frekt først.

V64-2 : 7 Global Badman – Er BEST, og det skal bli spennende å se den igjen i årsdebuten. Har et ordentlig høyt nivå når den leverer som best, og med gode rapporter i ryggen skal den stå først. Plasseres foran 3 Selmer I.H.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-3 : 4 Eldorado – Kommer ut med knallsterke rapporter i ryggen, og Troels Andersen er lyrisk til sin hest før denne årsdebuten. I fjorårets årsdebut ble det en enkel seier på en 13-tid over samme distanse. Er veldig kjapp fra start, den kan under 13 på distansen, og kommer normalt å lede dette svært lenge. Med tanke på at Kihlström ikke veldig ofte pleier å presse hestene han kjører hardt etter opphold så er vi litt inne på at Eldorado kan få en billig førsterunde i tet. Lar seg rett og slett ikke fange?

V64-4 : 6 Wittgenstein – Har fått to løp i kroppen etter pause, og selv om det ikke ble seier sist så gjorde den en sterk innsats. Skal ha hatt ordentlig godt av disse løpene i kroppen, og med samme kusk nest sist så var den ikke i nærheten av å tape. Dundret da bare av gårde i tet, og kom alene til mål. Kan muligens komme seg foran igjen, og da tror vi bestemt at dette løpet er over. Skal stå klart først på ranken.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-5 : 3 Observe’em – Feilet fra seg en 13-tid i årsdebuten sist, og galoppen kom pga den slo seg på et kne. Til denne starten justerer man balansen, og fester på en BIKE. Ble matchet mot betydelig bedre hester enn dette i fjor, og skal normalt ha en stor sjanse om den får aksjonen å stemme. Klar tipsener!

V64-6 : 5 Re Express – Er en 4-åring som vi liker, og det strålte av den i årsdebuten sist. Kom fulltanket i mål i det nevnte løpet, og på klokken stod det 12,6 s 800m. Er god fra start, og løser den bare feilfritt ut så kan det bli tidlig tet. Skulle det skje, ja, da tror vi fakta at dette kan være over. Settes først i en spennende finale.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»