En strålende trav- og galoppuke er veel i gang og også denne lørdagen byr på Super Saturday. Suksesskonseptet til Rikstoto byr på dobbel V75 kommende lørdag. Først spiller vi til en strålende V75-omgang på JØrebro der det også er stor jackpot med 19 859 320 SEK ekstra i sjuerpotten, mens vi lørdag kveld spiller til en herlig V75-omgangBjerke med Gulljackpot. Tirsdag kveld er det dobbel jackpot i V75 Xpress fra Bjerke/Bergsåker med 1 664 866 kr ekstra i sjuerpotten. Onsdag kveld er det dobbel jackpot i V86 på Solvalla/Åby med hele 9 966 948 SEK ekstra i åtterpotten. Torsdag er det sesongpremiere på Øvrevoll med internasjonal V5/V4. Søndag er det jackpot i V75Vaggeryd. Her skal det fordeles 5 580 291 ekstra i premiepotten (40/20/40).

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Tirsdagen byr faktisk på lunsjløp både i Norge og Sverige. På Romme er det den "vanlige" nordiske V4-lunsjen med spillestopp kl 12.20. Men også Varig Orkla byr på lunjsløp denne tirsdagen og det er hele ni løp på menyen. Og først ut er det V5-spill med spillestopp allerede kl 11.35. V4-spillet innledes først i V5-5 og her er det ikke spillestopp før kl 13.35. Jeg spiller bankerfritt i både V5 og V4-spillet, men byr på dobbeltbanker i V5-1.

Melby eller Blekkan?
5 Corazon årsdebuterte med en veldig fin seier på Varig Orkla for to uker siden og hoppa til Ola Martin Foss var også dyktig i fjor med fire seire på kun ni starter. Fint femtespor bak bilen tirsdag i V5-1 og det skal være gode tetsjanser og gode vinnersjanser. Jeg velger dog å doble V5-kupongene med 7 Amatrice og Jomar Blekkan som kommer fra fersk seier i Østersund og kan utfordre om seieren. De to hestene skiller seg uansett klart ut i V5-1, så jeg innleder V5-spillet med dobbeltbanker.

Mjøen får fart på Mimo?
Åpent kaldblodsløp venter i V5-2 der det må spennende med Thomas Mjøen opp som kusk på 2 Myras Mimo. Sjuåringen til Robert Larsen vant to løp i fjor og gikk greit til femte i sitt første løp etter lang pause for to uker siden. Møtte bra hester i det løpet og det er en klasse ned motstandsmessig tirsdag. Min favoritt i V5-2 der jeg streker for fem hester totalt.

Blekken med motivert favoritt
Fireårige 11 Lindysinthermingle var tilbake som en vinner i sitt siste løp og imponerte stort i det løpet. Tross dødens store deler av løpet, ble det en enkel seier. Møter ikke noe tøffere selskap i V5-3 tirsdag og det skal være snakk om en bra vinnersjanse igjen til tross for et sjanseartet ellevtespor bak bilen.

Bra klasse på V5-4
20 000 kr venter vinneren i V5-4 som er bra løp for varmblodshester i mellomklassen. 4 Nelson Beat'Em gjør sin første start på tre måneder og har vunnet sportrekningen blant de mest betrodde hestene i løpet. Blitt disket for galopp i to av sine tre siste løp, men vallaken er normalt ikke veldig usikker. Det må være bra vinnersjanse på direkten til tross for tre måneders pause.

Skuffet litt sist - bedre tirsdag
Odd Arne Kjøsnes har en fin stallhest i 9 Skeie Max som rasket med seg fire seire og sprang inn over 238 000 kroner i fireårssesongen. Unnagjort tre løp i år og vært på trippelen hver gang, men ikke vunnet enda og tatt to andreplasser og en tredjeplass. Var ganske hardt betrodd sist, men kom aldri inn i løpet og måtte nøye seg med tredje etter en bra avslutning. Jeg synes hesten skal stå først på rangeringen i V5-5/V4-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Brækken med DD-bankeren
DD-spillet på Varig Orkla Arena denne tirsdagen går først i det sjuende (V4-3) og åttende løpet (V4-4). I V4-3/DD-1 blir formsterke 5 Panama Rags klar favoritt for sin trener og kusk Noralf P. Brækken. Etter to strake seiersløp, måtte han strekke våpen for en opplagt Sue forrige tirsdag, men gjorde igjen et bra løp. 5 Panama Rags blir min DD-banker på Varig Orkla tirsdag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.