Visste du at vi i Nettavisen selger andelslag på trav og galoppløp hver eneste dag?
Disse andelslagene finner du på Andelstorget, og ved å klikke på denne lenken så blir du tatt videre til vår side på Andelstorget. Andelene koster fra Kr.50, og oppover.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lerum med ny V75 suksess på Andelstorget 6. april - 963 000 innspilt på Åby
Undertegnede spilte inn Kr.963 968 i V75-spillet på Åby lørdag, og på Andelstorget ble det fullklaff for totalt 19 andelslag. Det var systemene som kom til lukene, og de kostet fra Kr.4 000 og helt opp til Kr.19 980. Systemene betalte ut fra Kr.47 040 til Kr.55 304, og det ble rett og slett en veldig fin lørdag for flere av våre faste kunder. Omsetningen stoppet på Kr.192 938.

Lerum med V75 suksess på Andelstorget 31. mars - over 700 000 innspilt på Romme
Undertegnede spilte inn Kr.702 098 i V75-spillet på Romme denne søndagen, og på Andelstorget ble det fullklaff for totalt 17 andelslag. 15 systemer i prisklasse fra Kr.4 000, og helt opp til Kr.19 980 satt som de skulle, og det gjorde også to flate bonger til Kr.3 000. Systemene og bongene betalte ut fra Kr.38 780 til Kr.41 300. Vi gratulerer alle som tok rygg. Omsetningen stoppet på Kr.201 102.

Sendingen begynner klokken 11.30 / V75-1 er i gang klokken 16.20


Örebro byr på en åpen, og svært spennende JACKPOTOMGANG lørdag. Det finnes ikke veldig mange klare bankere i denne omgangen, og på Andelstorget spiller vi bankerfritt på systemene. Når det gjelder siste info bongene så bestemmer vi oss nærmere start, mens på våre forhåndsbonger velger å banke 1 Freako (V75-1) som vi liker skarpt. Greier bare Kihlström å forsvare sporet så skal V75-1 være over. Våre komplette tips er som følger:

Våre andelslag på Andelstorget til V75-omgangen fra Örebro finner du her

Vær OBS på at ranken er oppdatert i V75-1, og V75-4. Endringene ble gjort klokken 08.10 lørdag.

V75-1 : 1 Freako – Er en 4-åring som vi liker skarpt, og årsdebuten sist var knallgod. La inn 11,6 s 800m, og kom alene til mål. På ren kapasitet tror vi ikke den er spesielt langt bak de beste i årgangen, det betyr at den er betydelig bedre enn det grunnlaget den har på konto, og greier bare Kihlström å holde opp sporet, ja, da skal dette være over. Er uansett såpass god ut at han bør få overta om han skulle bli overflydd. Er en soleklar tipsener som vi tror mye på. 8 Micke Sting – Har fått tre løp i kroppen etter kastrasjon, og den har vært ordentlig god. Den var knallgod i nederlaget fra dødens nest sist, mens den sist gikk en mildt sagt solid sluttrunde i sporene. Da viste klokken 10,4 s 800m. Kan muligens få rygg leder på favoritten her, og den er alt annet enn ueffen skulle det løse seg til slutt. Motbudet.

11 Global Caps – Var ikke på topp i finalen sist, og hadde problemer med halsen da. Kommer nå ut skoløs på alle fire for første gang i karrieren, og det kan løfte den betydelig. Har vunnet 10 av 12 løp, og får stå som den klare outsideren.

Vår rangering : A : 1 B : 8-11-7-4-3 C : 9-6-5-12-10

V75-2 : 6 Spike M.M. – Holder vi HØYT på ren kapasitet, og selv om den ikke viste storform sist så må vi bare tro på en bra sjanse her. Er nemlig lynrask fra start, og lørdag får den på seg BIKE for første gang i karrieren. Dette vil gjøre den enda hurtigere innledningsvis. Kommer den seg foran så lar den seg neppe slå om den leverer på en bra måte, og den skal stå først på ranken. 5 Cherokee Face – Var solid til seier fra dødens sist, og den virker å ha funnet toppformen. Greier normalt ikke å svare vår ide innledningsvis, og dermed er den fort i trøbbel. Favoritten til mange blir kun et 2-valg hos oss.

9 De Facto – Er en veldig grunnkapabel 6-åring som kan det meste på en god dag. Kommer nå ut i regi Robert Bergh, og han velger altså å melde den rett i V75 etter gode treningsrunder. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 6 B : 5-9-11-4-1-7-2-10-12-8-3 C : -

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-3 : 10 Brother Bill – Årsdebuterte i fjor på 09,1, og tapte kun ytterst knepent for Hail Mary da. Ble syk på slutten av fjoråret med slim i lungene, og fikk seg derfor en solid pause inn mot dette året. Har trent bra før denne oppgaven, og i et løp hvor vi tror på tempo underveis så kan det bli svært riktig å komme bakfra med sparte krefter. Er nemlig sylvass på speed! Settes frekt først. 6 Clarissa – Var stor i nederlaget på Vincennes sist, den har trent sterkt før denne oppgaven, og tåler dessuten å bli brukt hardt underveis. Det er vingelrisk fra dette sporet, men kommer den seg bare frem i dødens uten at det koster altfor mye så er den god nok. Må med på en tidlig gardering.

5 Mister Hercules – Mistet aksjonen helt nedover oppløpet sist, og vi er usikre på hvor hard den er i skallen om den skulle få mye trykk på seg underveis. Nå er den meldt med BIKE, men med tanke på at den ikke traver 100% så er ikke det et veldig pluss. Kan vinne, men før den fungerer bedre så blir den ikke noe annet enn en outsider for oss.

Vår rangering : A : 10 B : 6-5 C : 7-4-9-1-8-3-2

V75-4 : 1 Keyword – Kom ut i ny regi sist, og den vant veldig enkelt fra tet. Var noe tung, men hadde masse krefter igjen over mål. Går på 14-tallet om den skulle forsvare innersporet, og da sier det seg selv at den ikke blir enkel å plukke ned. Settes frekt først. 3 Tyson Renegade – Avgjorde på en helt strålende måte fra dødens sist, og på klokken stod det 11,8 s 800m. Så veldig bra ut, og dette er en 4-åring under utvikling. Er bedre enn grunnlaget sitt, og må med på en tidlig gardering. Motbudet.

12 Dats Tore –
Så betydelig bedre ut aksjonsmessig enn hva vi har sett fra den kanten tidligere sist, og den gjorde en helt morsk sluttrunde i sporene. Her er den veldig riktig ute når det gjelder motstand, og fungerer den på sitt beste igjen så er den ikke ueffen. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 1 B : 3-12-5-6-8-7-14-10-4 C : 15-9-2-11-13

V75-5 : 6 Dana EK – Er feltes beste, den kommer ut med gode rapporter i ryggen etter at vintertreningen er unnagjort, og det kan fort være slik at den er helt klar direkte. Var litt usikker de gangene den startet i Sverige i fjor, så får vi se om den er blitt mer voksen i år. Er god fra start, og kjører Gocciadoro til her så kan det bli tidlig tet. Førstevalget! 5 Hipster K. – Har gjort to gode løp på slutten, og den er på vei mot storformen. Er veldig kjapp fra start når den blir laddet med, og sjansene for at den spinner til tet er gode. Har en stor sjanse om Dana EK ikke skulle levere på topp. Motbudet.

2 Kendall Jackson – Utviklet seg voldsomt i fjor, og så også smellbra ut i årsdebuten sist. Ble da sittende bom fast som fulltanket, og den fikk et stort pluss i kanten av oss. Må med på en tidlig gardering, og vi plasserer den på outsiderplassen.

Vår rangering : A : 6 B : 5-2-10-9-1-3 C : 11-7-8-4

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-6 : 4 Crown Wise AS – Har kun gjort gode løp på slutten, og har spurtet sterkt i 10-fart to ganger på rappen. Nå står den langt bedre til, den er kjapp i vei, og Jepson kommer nok å prøve seg på startsiden. Har en veldig riktig oppgave foran seg, og den har en bra sjanse om det bare klaffer litt innledningsvis. SPILLES! 3 Combat Fighter – Var god i finalen nest sist, men ikke like bra sist. Er nok best med ryggløp over denne distansen, så får man nesten bare se hvordan Adielsson velger å disponere sin hest. Er en god hest i denne klassen, og fra et perfekt spor er den naturligvis tidlig aktuell. Motbudet.

1 Rossi Garline – Gikk 10,9 s 800m sist, og er på vei mot formen. Har interessante betingelser foran seg, og skulle det løse seg på oppløpet så er den svært spurtsterk. Plukkes tidlig med som en tenkbar skrell. Løpet ellers er jevnt, og her trenger det ikke være feil å gardere bredt.

Vår rangering : A : 4 B : 3-1-5-12-9-6-7 C : 8-10-11-2

V75-7 : 6 Millmighty – Så smellbra ut i sin årsdebut, og det er tydelig at man har prøvd å få satt den opp til dette storløpet med 400 000 i førstepremie. Glem ikke at vi her snakker om en hest som holdt lekestue på Jägersro over samme distanse femte sist, og gjorde det i tøffe omgivelser. Er bedre enn det grunnlaget den har på konto, og får bare Paw til styringen så kan dette gå veien. Fikser V75-kronene? 3 Pwojtech Vrijthout – Har utviklet seg voldsomt, og gått fra å være en helt grei hest til å bli ordentlig god. Sist holdt den unna for en såpass god hest som Mellby Jail, og på klokken stod det 11,6 s 800m. Her blir det tet, og greier bare Jepson å kjøre etter klokken i tet, ja, da blir den ikke veldig enkel å fange.

Lørdagens store snakkhest blir 14 Gamin Jaba som har gjort det ordentlig bra på Vincennes, og som lørdag debuterer for Reden. Det man skal huske på her er at den kommer ut på en smal «banekropp» lørdag, og vi vil gjerne se den fungere perfekt på slike baner før vi går hardt til på den. Kommer i tillegg å trende veldig oppover på spillet, og mange kommer å spille den tungt. Vi nøyer oss dog med å plassere den på outsiderplassen.

Vår rangering : A : 6 B : 3-14-10-12-13-8-9 C : 5-2-11-7-4-1-15

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»