Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Det er klart for en ny runde med suksesskonseptet Super Saturday lørdag. Først spiller vi til en strålende V75-omgang på Ørebro, der det også er solid jackpot med hele 19 589 320 SEK ekstra i sjuerpotten. Lørdag kveld spiller vi til en herlig V75-omgangBjerke med Gulljackpot. Det er hele 100 millioner i samlet premiepott. V75-1 på Jägersro starter kl 16.20, mens V75-1 på Bjerke starter kl 20.00. Men aller først denne lørdagen er det galopplunsj på Klampenborg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


I denne artikkelen er det nettopp galopplunsjen på Klampenborg det skal handle om. Ni løp står på menyen. V4 er første ute med spillestopp kl 12.45, mens V5-spillet først innledes i det femte løp, har spillestopp kl 14.25. Våre galoppeksperter spiller bankerfritt i, men med banker på de to minste V5-forslagene.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til lørdagens V4-omgang på Klampenborg. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 750

Storløpssesongen innledes på Klampenborg lørdag
Årets storløpssesong dras i gang nå på lørdag i Danmark. Danish Jockey Club Cup går som løpsdagens 6. løp (V5-2), og her kommer både den svenske og den danske derbyvinneren fra ifjor ut. 5 Ayani og 10 Slava Ukraini var begge overlegne derbyvinnere i fjor og det blir veldig spennende å se hvordan fireårssesongen blir for. De kommer ikke til noe dekket bord lørdag og vi tror minst like mye på 4 Good Fortune og 1 Unconquerable. Det blir et fantastisk oppgjør.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Løpsdagen begynner med to meget åpne treårsløp i V4-spillet. I V4-1 har over halvparten av hestene ikke startet, så her kan det skjule seg noen kommende stjerner. Mens i V4-2 har vi god tro på 1 Lord of Denmark og 2 Streetfightin' Man er med å gjøre opp om seieren

Dobbeltbanker i V4-4
I V4-4 er det noen av de beste hoppene som kommer ut. Best tror vi 3 Una Matina og 8 Go on Carlras er. Begge liker Klampenborg, og begge var veldig gode i sin årsdebut i fjor. Vi låser løpet på disse to.

Bankerkandidat i V5-4
I V5-spillet prøver vi å gå tynt i V5-4. Mest tro har vi på 1 Nevermind som vi bankerspiller på de to minste V5-forslageen. Men en spennende gardering kan 2 Admiral Mae være. Admiral Mae kommer fra Irland som nybliven treåring med et par fine innsatser i fjor. Vi dobler de største V5-forslagene med 2 Admiral Mae.