Statistikken gir god grunn til å tro på Manchester United-seier. De har nemlig kun tapt én av de siste 16 Premier League-kampene mot Burnley, og de har scoret tre mål i alle fire hjemmeseirene mot the Clarets.

Her får du 2,50 i odds på Manchester United-seier mot Burnley

Ikke nok med det.

De røde djevlene har aldri tapt en hjemmekamp i Premier League mot et lag som vant Championship sesongen før. Statistikken viser 24 seire og syv kamper har endt uavgjort.

Vi tror seier nummer 25. kommer i lørdagens kamp mot Burnley, men vi tror ikke at United klarer å holde nullen.

Manchester United - Burnley

Odds: Manchester United vinner og at begge lag scorer - 2,50 i odds

Kampstart lørdag 27. april kl. 16.00

Spillestopp kl 15.59

Old Trafford

Slik ser du kampen:

Den vises på Vsport Premier League og Viaplay Her kan du skaffe deg tilgang

Vi tror at Manchester United vinner og at begge lag scorer. Det spiller du på her til 2,50 i odds

De røde djevlene rotet vekk en 3-0-ledelse i semifinalen i FA-cupen mot Coventry. Championship-laget var nær ved å vinne i ekstraomgangene, men målet til Victor Torp ble annullert av VAR på grunn av en hårfin offside.

Dermed måtte kampen avgjøres på straffesparkkonkurranse, og den vant Manchester United. De møter byrival Manchester City i FA-cupfinalen, men å gi vekk en tremålsledelse mot et lag fra nivå etterlot en bitter smak i munnen, og De røde djevlene klarte ikke å rette opp inntrykket i midtuken.

Manchester United spilte nok en skuffende kamp onsdag. De lå under to ganger mot bunnlaget Sheffield United, men vant til slutt 4-2 etter to sene scoringer fra Bruno Fernandes og Rasmus Højlund.

De har nå sluppet inn 13 mål på de fem siste kampene i alle turneringer, og de er avhengig av at enkeltspillere redder dem ut av situasjonene de har kommet seg inn i.

Presset øker på Erik ten Hag, og han må få laget til å fungere i de siste Premier League-kampene om De røde djevlene skal sikre seg spill i Europa neste sesong.

Burnley kjemper for livet

Burnley har lenge virket fortapt, men Vincent Kompanys lag har plutselig våknet de siste ukene. De har kun ett tap på syv siste ligakampene, og nå har de kun tre poeng opp til Nottingham Forest som ligger over nedrykksstreken.

Kompanys lag har scoret seks mål på de syv siste kampene, og de scoret fire ganger mot nedrykksrival Sheffield United i forrige serierunde, men de har ikke klart å holde nullen i noen av de siste 16 kampene.

Dette er en vanskelig kamp å spå, ettersom Burnley ikke taper mange kamper for øyeblikket, og the Clarets kjemper en desperat kamp for å overleve.

Det gjenstår å se hvilke Manchester United-lag som møter opp til denne kampen, men vi tror på en knepen seier til De røde djevlene, som skal ha tilstrekkelig med kvalitet i laget til å vinne mot nedrykkstruede Burnley. Oddsen på ren United-seier er bare 1,50, men vi har funnet et spill som jekker opp oddsen litt.

I seks av åtte siste bortekampene til Burnley i Premier League har begge lag scoret. Siden De røde djevlene har sluppet inn 13 mål på de fem siste kampene virker det lite sannsynlig at de skal klare å holde nullen mot et Burnley-lag som har scoret i seks av de syv siste kampene.

Vi tror at Manchester United vinner og at begge lag scorer. Det spiller du på her til 2,50 i odds