Liverpool møter lørdag et West Ham-lag som de allerede har slått to ganger i alle turneringer denne sesongen, med 8-2 i målforskjell.

De vant 3-1 på Anfield i Premier League i september, og knuste the Hammers hele 5-1 i ligacupen tre måneder senere.

Her kan du spille på at Liverpool vinner mot West Ham til 3,00 i odds

Liverpool har vunnet 12 kamper mot West Ham med Jürgen Klopp som manager. Det er kun Crystal Palace (13) de har vunnet flere ganger mot etter at Klopp kom til Anfield.

Likevel; Liverpool har statistikken mot seg. Dette er nemlig ellevte sesongen at the Reds møter the Hammers minst tre ganger i samme sesong, og de har ikke klart å slå dem de første ti gangene, men vi tror de klarer det denne gangen.

West Ham - Liverpool

Odds: Liverpool vinner og under 3,5 mål - 3,00 i odds

Kampstart lørdag 27. april kl. 13.30

Spillestopp kl 13.29

London Stadium

Slik ser du kampen:

Den vises på Vsport Premier League og Viaplay Her kan du skaffe deg tilgang

Vi tror at Liverpool vinner og under 3,5 mål. Det spiller du på her til 3,00 i odds

Det ser ikke ut til at det blir noen drømmeavslutning for Jürgen Klopp på Anfield. Liverpools sjansesløseri mot Everton kostet dem antakeligvis ligatittelen. 0-2-tapet mot Everton gjør iallfall at det ser bekmørkt ut for Liverpools sjanser.

Liverpool leverte en av sine dårligste prestasjoner for sesongen da onsdag gikk på sitt første tap på Goodison Park på 14 år.

Mot byrivalen hadde de 13 skudd, ifølge tall fra statistikktjenesten Opta, og basert på antall sjanser burde de scoret, men det klarte de ikke.

Effektiviteten til Liverpool har blitt vesentlig dårligere etter at Jürgen Klopp ga beskjed om at han gir seg til sommeren.

I to av de tre siste kampene har the Reds gått av banen uten å score. De tapte 0-1 hjemme mot Crystal Palace for to uker siden, og onsdag gikk de på et 0-2-tap mot rivalene Everton på Goodison Park. Nå ser det stygt ut for kampen om ligatittelen.

Liverpool ligger nå tre poeng bak Arsenal som topper tabellen før helgens kamper, og to poeng bak Manchester City, som har én kamp mindre spilt enn de to tittelrivalene.

Klopp manglert Diogo Jota, Conor Bradley, Thiago Alcântara og Joël Matip. Cody til kampen i London, men Gakpo kan være tilbake. Han sto over Merseyside-derbyet på grunn av at en fødsel.

Jarrod Bowen er tilbake

Så ustabile som Liverpool har vært de siste ukene var det fristende å gå for hjemmeseier i lørdagens kamp, men West Ham har ikke vært noe bedre.

De tapte 2-5 mot London-rival Crystal Palace i midtuken på Selhurst Park.

The Hammers har nå sluppet inn fem mål eller flere i tre forskjellige Premier League-kamper denne sesongen. Kun i 2001-2002-sesongen har de sluppet inn flere mål i samme sesong. Den gangen opplevde de det fire ganger.

Den gode nyheten for West Ham er at Jarrod Bowen sannsynligvis er tilbake til kampen mot Liverpool. Han har vært en pest og en plage for Liverpool denne sesongen. Han har scoret i begge kampene mot the Reds denne sesongen. Den eneste Hammers-spilleren som har scoret i tre kamper mot Liverpool i samme sesong er legendariske Geoff Hurst i 1964-1965-sesongen.

David Moyes kan også få tilbake Nayef Aguerd og Konstantinos Mavropanos til lørdagens kamp, mens George Earthy er fortsatt ute etter hodeskaden han pådro seg i sammenstøtet ed Edson Álvarez mot Fulham tidligere denne måneden.

Liverpool har historien på sin side før lørdagens kamp. De har vunnet tolv av de siste 14 kampene mot West Ham.

Samtidig er West Hams hjemmeform elendig. De har kun vunnet én av de siste åtte Premier League-kampene på London Stadium (1-5-2). De slo Brentford 4-2 i februar.

David Moyes' lag tapte 0-2 mot Fulham i forrige hjemmekamp, men de har ikke tapt to hjemmekamper på rad siden månedsskifte november/desember i 2022. Da tapte de tre kamper på rad hjemme på London Stadium.

Liverpool har både scoret og sluppet inn mål i de siste syv bortekampene i Premier League mot lag fra London. Den rekken med kamper startet med 2-1-seieren mot West Ham for nesten ett år siden.

The Reds har tapt mot Tottenham og Arsenal på bortebane denne sesongen, men de har ikke opplevd å tape tre ligakamper i London i samme sesong siden 2014-2015-sesongen.

Mo Salah har scoret elleve ganger mot West Ham i alle turneringer tidligere. Den egyptiske stjernespilleren har kun scoret flere mål mot Manchester United (14).

Men Salah har vært en skygge av seg selv i de siste kampene, og vi har vanskelig for å tro at målene plutselig skal renne inn mot the Hammers. Vi tror på en knepen Liverpool-seier. 2-1?

Vi tror at Liverpool vinner og under 3,5 mål. Det spiller du på her til 3,00 i odds