Brann har en god statistikk mot Odd på Brann Stadion. Tallene viser at de har vunnet fem av de siste seks hjemmekampene mot Odd.

2,35 i odds på at Brann vinner på denne måten mot Odd på Brann Stadion

Og i alle fem kampene har det vært scoret under 3,5 mål.

Vi tror historien gjentar seg i Bergen søndag.

Brann - Odd

Odds: Brann vinner og under 3,5 mål - 2,35 i odds

Kampstart søndag 21. april kl 17.00

Spillestopp kl 16.59

Brann Stadion

Kampen kan sees på TV2 Play

Vi tror Brann vinner og under 3,5 mål. Det spiller du på her

Brann spiller sin andre kamp på rad hjemme på Staddaen. Etter å ha tapt den første hjemmekampen 0-2 mot Fredrikstad, vant bergenserne knepen 1-0-seier mot HamKam onsdag.

Eirik Hornelands lag har startet sesongen akkurat som Odd med syv poeng etter fire kamper og 6-5 i målforskjell.

Brann er ubeseiret i seks av de syv siste kampene mot Odd, hvorav fem av dem er vunnet. De har kun ett tap på hjemmebane mot telemarkingene i denne perioden, og det kom i sesongen de rykket ned til Obos-ligaen. Den gangen tapte bergenserne 1-3. Vi tror ikke på noen gjentakelse i søndagens kamp.

Både Svenn Crone og Ulrik Mathisen trente for fullt på fredagens trening og ser ut til å bli klare til søndagens hjemmekamp mot Odd. Begge sto over onsdagens kamp mot HamKam.

Ulrik Mathisen falt stygt og pådro seg en hjernerystelse i Stavanger, men alt tyder på at han spiller mot Odd.

Ruben Kristiansen måtte vikariere som høyreback mot HamKam, men allerede onsdag meldte Svenn Crone seg klar for Odd-kampen.

Det ser også ut som om Felix Horn Myhre er klar. Han gjorde et overraskende comeback mot HamKam. Nettopp Horn Myhre er en svært viktig spiller i Brann-laget, og han har vært savnet. Vi tror Brann blir et bedre lag med Horn Myhre tilbake, og vi tror på Brann-seier.

Men det blir ikke lett.

Vunnet to bortekamper på rad

Odd har kun tatt ett poeng på hjemmebane så langt, men de har vunnet begge bortekampene sine så langt. De vant først 1-0 mot Sarpsborg 08, og deretter tok de en sjokkseier i Molde på onsdag. Odds unggutter Bork Classønn Bang-Kittilsen og innbytter Faniel Tewelde scoret målene på Aker Stadion. Tewelde, som kun er 17 år, kom inn fra benken etter 68 minutter. Kun to minutter senere ble han matchvinner.

Nå venter Brann på et fullsatt stadion i Bergen. Det har Faniel Tewelde vært med på før. Han har til og med scoret på Brann stadion. Han scoret trøstemålet til Skienslaget sist sesong, fire minutter på overtid.

17-åringen har blitt matchvinner to ganger denne sesongen, borte mot Sarpsborg 08 (0-1) og nå sist mot Molde (1-2). Dette er en spiller Brann må passe seg for.

Faniel Tewelde har ifølge Telemarksavisa vært av og på treningsfeltet i det siste, han startet ikke sist men kom inn og scoret. Dersom han er spilleklar, vil han etter alt å dømme starte. Utover dette er det ingen nye skadetilfeller, men spillere som Steffen Hagen, Espen Ruud, Sondre Solholm Johansen, Leon Hien og Torgeir Børven har allerede vært ute en stund.

Espen Ruud gikk av med en strekk i hamstringen mot Molde. Skaden skal ikke være langvarig, men han rekker trolig ikke søndagens kamp.

Etzaz Hussain (31) spilte sine første 90 minutter mot Molde, og starter trolig på benken mot Brann.

Sannsynlig Odd-lag, ifølge TA: André Hansen – Casper Glenna Andersen, Mihajlo Ivancevic, Tony Miettinen, Josef Baccay – Filip Jørgensen, Solomon Owusu, Tobias Svendsen – Bork Classønn Bang-Kittilsen, Mikael Norø Ingebrigtsen, Faniel Tewelde.

Vi tror Brann vinner i Bergen, men det blir neppe noen målfest på Staddaen søndag. Iallfall ikke om vi skal tro på statistikken. Det har nemlig kun vært scoret 1,75 mål i snitt i de åtte siste kampene mellom Brann og Odd i Vestlandets hovedstad.

På de siste tolv kampene mellom Brann og Odd, uansett bane, er målsnittet 2,41. Det gjør at vi faller ned på at Brann-seier og under 3,5 mål virker å være et spennende tips på denne kampen, særlig til 2,35 i odds.

Vi tror Brann vinner og under 3,5 mål. Det spiller du på her