Bodø/Glimt - Molde

Odds: 1.82 - 3.85 - 3.80

Kampstart søndag 21. april kl 19.15

Spillestopp kl 19.14

Aspmyra stadion

Kampen kan sees på TV2 Sport 1 og TV2 Play

Vi tror det ender uavgjort. Det spiller du på her til 3.85 i odds

Toppkamp på Aspmyra med avspark kl 19.15 søndag kveld.

Feilfri og imponerende innledning av Glimt

Bodø/Glimt med en overbevisende start på sesongen og står med maksimale ni poeng på sine tre første seriekamper. Hadde full kontroll i seriepremieren borte mot Fredrikstad som de svært fortjent vant 2-0. Men måtte slite for å bryte ned et defensivt Viking hjemme på Aspmyra i den andre serierunden, men Ulrik Saltnes scoret seiersmålet snaue ti minutter før slutt. Smalt så til med 5-0 seier borte mot Lillestrøm forrige søndag. Det betyr også at Glimt er uten baklengsmål på sine tre første. Ulrik Saltnes var ikke med mot Lillestrøm grunnet sykdom, men er tilbake i troppen i dag.

Molde trives på Aspmyra

Molde stod med full pott og ni poeng etter sine tre første seriekamper og hadde heller ikke sluppet inn mål, før de tok imot Odd til en fremskutt eliteseriekamp onsdag kveld. Det endte svært overraskende med et 1-2 tap for Molde og en gedigen nedtur for romsdalingene. Samtidig har de vunnet to av de tre siste på Aspmyra og i fjor endte denne kampen 2-2. Martin Linnes pådro seg en strekk mot Odd, og rekker ikke kveldens storkamp i Bodø. Men Fredrik Gulbrandsen er friskmeldt og tilbake i troppen. Mats Møller Dæhli og Magnus Wolff Eikrem ble begge byttet ut etter 60 minutters spill mot Odd, men er klare til kveldens toppkamp.

Bodø/Glimt er med rette favoritter, men har altså kun tatt ett poeng hjemme mot Molde de tre foregående sesongene. 1,82 på hjemmeseier med tanke på hvordan denne kampen har endt på Aspmyra de tre foregående sesongen. Det endte 2-2 i tilsvarende kamp på Aspmyra i fjor og poengdelinge er ett sannsynlig utfall også i kveld.

Vi tror det ender uavgjort. Det spiller du på her til 3.85 i odds