Chelsea-manager Mauricio Pochettino har aldri vunnet på Emirates Stadium i Premier League mot Arsenal.

Her kan du spille på at Arsenal vinner mot Chelsea til 2,00 i odds

På syv kamper som Southampton- og Tottenham-manager har argentineren tapt tre kamper og spilt fire uavgjort.

Vi tror heller ikke at han vinner tirsdagens kamp i Nord-London.

Arsenal - Chelsea

Odds: Arsenal vinner og over 2,5 mål - 2,00 i odds

Kampstart tirsdag 23. april kl. 21.00

Spillestopp kl 20.59

Emirates Stadium

Slik ser du kampen:

Den vises på Vsport2 og Viaplay Her kan du skaffe deg tilgang

Vi tror at Arsenal vinner og over 2,5 mål. Det spiller du på her til 2,00 i odds

Arsenal gjorde det lørdag klart at de ikke har noen planer om å kollapse i tittelracet, selv om de tapte 0-2 mot Aston Villa sist helg. The Gunners dominerte spillet på Molineux og dro i land en 2-0-seier mot Wolverhampton.

Etter å ha blitt sendt ut av Champions League av Bayern München, kan Arsenal nå konsentrere seg fullt og helt om å vinne sin første Premier League-tittel siden 2004.

Men the Gunners har en tøff kamp tirsdag. Da tar Chelsea den drøye 14 kilometer lange turen fra Stamford Bridge til Emirates Stadium. De vil revansjere helgens knepne FA-cup-tap mot Manchester City.

The Blues hadde et par avgjørelser som ikke gikk deres vei mot Manchester City lørdag, og de tapte til slutt 0-1 på Wembley, men det var en av få kamper denne sesongen hvor Pochettinos lag ikke klarte å score, og vi tror det kan bli en ny målfest på Emirates Stadium tirsdag.

Palmer usikker

Arsenals Takehiro Tomiyasu er muligens tilbake til tirsdagens storkamp i London. Han spilte ikke lørdagens kamp i Midlands.

Jurrien Timber er den eneste spilleren som definitivt er ute hos Arsenal. Han er i opptrening etter en kneskade.

Cole Palmer er usikker etter å ha slitt med sykdom etter lørdagens semifinale i FA-cupen. Skulle han ikke bli frisk i tide, vil det være den første ligakampen han har gått glipp av siden 2-1-hjemmeseieren over Crystal Palace i julen.

Med Palmer ute vil Chelsea være svekket. 21-åringen har vært Pochettinos beste spiller denne sesongen etter at han kom fra Manchester City i sommer. Spissen har scoret 23 mål og har 13 målgivende pasninger for the Blues.

Malo Gusto og Ben Chilwell skal også testes før kampen, mens Christopher Nkunku, Robert Sanchez og Lesley Ugochukwu er alle tilbake på treningsfeltet hos Chelsea, men de rekker antakeligvis ikke tirsdagens kamp.

Målene renner inn hos Chelsea

Ni av Chelseas ti ligakamper har inneholdt over 3,5 mål, så vi blir ikke overrasket om det scores minst tre mål i tirsdagens kamp, særlig siden åtte av de siste elleve kampene mellom disse to London-rivalene har inneholdt over 2,5 mål

Arsenal har vunnet fem av de siste syv hjemmekampene mot Chelsea i alle turneringer. Vi tror den trenden fortsetter tirsdag.

The Gunners må nemlig slå Chelsea i tirsdagens kamp for å legge press på Manchester City som møter Brighton torsdag, men de møter tøff motstand i et lag som har hatt fremgang de siste ukene.

Bortsett fra det knepne 0-1-tapet mot Manchester City, har Chelsea vært et av de mest underholdende lagene i England de siste ukene når det gjelder målsnitt per kamp.

Hver av de åtte kampene før lørdagens FA-cupsemifinale har inneholdt fire mål eller flere. Chelsea har scoret minst to ganger i alle åtte kampene, og de har sluppet inn minst to mål i syv av dem.

Arsenal på sin side har ikke vært involvert i mange målrike Premier League-kamper de siste ukene. Hver av de siste seks ligakampene har inneholdt tre mål eller færre.

Likevel; Chelseas elendige defensive statistikk, som har gjort at de kun har holdt nullen én gang siden midten av januar, bør sørge for en underholdende kamp på tirsdag. Det omvendte oppgjøret på Stamford Bridge endte 2-2, og vi blir ikke overrasket om tirsdagens kamp også inneholder mange mål.

Vi tror det scores minst tre mål i kampen, og det gjør at vi går for Arsenal-seier og over 2,5 mål.

Vi tror at Arsenal vinner og over 2,5 mål. Det spiller du på her til 2,00 i odds