Sats, treningskjeden, melder om ny rekord med samlede inntekter på 1,29 milliarder kroner for første kvartal, opp fra 1,20 milliarder kroner året før. Resultatet før skatt økte med 16 prosent til 100 millioner kroner.

Sats har møtt utfordringer de siste årene med pandemirestriksjoner og høye energipriser, i tillegg til inflasjonspress. For å takle dette har de justert prisene og implementert kostnadsbesparelser.

Selskapet skriver i kvartalsrapporten at prisjusteringer og produktforbedringer bidro til veksten. Brutto driftsresultat (EBITDA) steg til 475 millioner kroner, fra 424 millioner kroner året før.

– Det forbedrede økonomiske resultatet er drevet av strategiske investeringer i vårt produkttilbud, noe som muliggjør økt avkastning per medlem. Vi ser for tiden en økt andel nye medlemmer som velger medlemskap som gir tilgang til både gruppetreningsøkter og et bredt utvalg av klubber, noe som ytterligere forbedrer resultatet, sier Sondre Gravir, administrerende direktør i Sats i en børsmelding.