(Budstikka): «Velkommen til ClubFantasy-Oslo. Vi er veldig stolte og glade for å nå endelig kunne ønske besøkende velkommen til Norges mest eksklusive og gjennomførte erotiske klubb!»

På hjemmesiden fristes det med fest på den erotiske klubben i Sandvika fredag 3. mai. Da er det klart for første runde i swingerklubben.

– Etter å ha lagt ned mye hardt arbeid, og med god hjelp av frivillige, kan vi endelig publisere at ClubFantasy-Oslo åpner dørene, skriver klubben.

Les også

Her selger de sex for 500 kroner: – Bli med bak her

Sandvika-klubben heter ClubFantasy-Oslo, selv om lokalene ligger 20 minutter utenfor hovedstadens sentrum.

Budstikka har vært i kontakt med driveren, som er bosatt i Vestfold. Vedkommende skriver i en tekstmelding at han er opptatt og ikke har mulighet til å kommentere åpningen.

Samme person står også bak en lignende klubb utenfor Tønsberg.

Pusset opp

De siste ukene har det vært hektisk aktivitet i og rundt lokalene i et hvite huset i Industriveien, hvor klubben holder til. Ulike håndverkere har jobbet for å få stedet klart. Planen var å åpne i mars eller april.

Les også

Han liker å se på at dama har sex med andre menn: – Er det unormalt?

– Oppussing og klargjøring tar ofte lengre tid enn man antar og det samme gjelder for oss, skrev klubben tidligere i vår.

Det skal ha dukket opp uforutsette ting som har gjort at det har tatt lengre tid å ferdigstille bygget, enn hva som først var beregnet.

– Et økt behov

Det var i slutten av januar at Budstikka kunne avsløre at swingerklubben var på vei til Sandvika.

I et infobrev til naboer og Bærum kommune skrev en av innehaverne:

– Behovet for dette tilbudet øker mer og mer for hvert år og derfor ønsker vi å utvide vårt tilbud.

Les også

Dama ser svært grov porno: – Nå vil hun ha trekant med en mann til

Som i Tønsberg, vil han bruke lokalene i Sandvika til å drive en lukket privat kulturell klubb hvor temaet for arrangementer er erotikk.

– Klubben vi driver i dag er et sted hvor voksne mennesker møtes under trygge rammer og omgivelser, sammen med andre likesinnede, skriver innehaveren i brevet.

Ifølge hjemmesiden til ClubFantasy-Oslo må du være medlem av klubben for å kunne slippe inn i det hvite huset i Industriveien.

Ifølge Wikipedia er swingerklubb sexklubber, eller livsstilsklubber, hvor formelle eller uformelle grupper organiserer sexrelaterte aktiviteter, eller etablissementer hvor låntagerne kan delta i sexhandlinger med andre gjester.

Her er reglene for dem som deltar på kvelder i klubben

KLUBBREGLER

1 .Sunn fornuft og omtanke. Det gjelder minst like mye hos oss som ellers i samfunnet. Vær heller litt forsiktig og tilbakeholden enn overdrevet selvsikker og pågående i et så sensitivt miljø som vårt

2. Taushetsplikt. Taushetsplikt gjelder både i forhold til gjester og aktiviteter i lokalet, foruten en uskreven regel om ikke å spørre og grave i andres privatliv. Fotografering og filming er selvsagt strengt forbudt

3. Meld deg på før ankomst. Som en privat klubb må det være en formell påmelding på e-post eller sms med bekreftelse om ledig plass. Husk at påmeldingen kun er gyldig etter at du har mottatt en bekreftelse fra oss!

4. Skift ved ankomst. Alle må skifte ved ankomst. Dere får utlevert håndklær og nøkker til garderobeskap i registeringen. Når du skifter i omkledningsrommet kan du ha på deg sexy, pikant undertøy, lakk eller lær. Menn bruker ofte en sexy boxer eller truse. Vil man gå helt naken er det også lov

5. Utvis god hygiene. Ikke minst i respekt for de andre gjestene. Har du en sterk svettelukt kan dette være til sjenanse for andre gjester og du kan da oppleve å få beskjed om å dusje.

6. Ha full kontroll over dine egne handlinger. Derfor aksepteres ingen kunstige stimuli utover et begrenset alkoholforbruk – dvs. mindre enn vanlig festdrikking.

7. Rusmidler er strengt forbudt! Dersom det blir oppdaget bruk av rusmidler vil du bli kastet ut av klubben og utestengt på livstid. Vi har ingen toleranse for bruk av rusmidler, og med rusmidler menes alt utenom alkohol, også poppers! Politianmeldelse vil bli vurdert dersom vi oppdager bruk av rusmidler.

8. Sett dine egne grenser. Dine grenser for hva du ønsker å være med på er viktige og kommuniser helst dette på forhånd til de du ønsker å være sammen med. Par bør også ha gjennomdiskutert tema godt seg i mellom før ankomst. All form for press og prostitusjon er selvsagt totalt uakseptabelt og strengt forbudt.

9. Se men ikke røre er alltid et utgangspunkt. Er du tilskuer skal du holde en viss avstand til leken. Ta spesiell hensyn til nybegynnere og gi dem tid og rom til å venne seg til vår å være på en swingersklubb.

10. Bruk av kamera eller mobiltelefon er strengt forbudt. Mobiltelefonen skal oppbevares i skapet, og dersom du har behov for å sjekke telefonen skal det gjøres på den diskret måte som ikke er til sjenanse for andre.

11. Har du lyst til å delta i lek med andre skal du ALLID spørre først. Kanskje får du en invitasjon til å delta og da gjelder det fortsatt å vise respekt. Et NEI betyr NEI. Både avvisende hånd og hodebevegelse er også et nei. Hvis noen tar bort din hånd er det et klart Nei.

12. Bruk alltid kondom. Vi forventer ikke at faste partnere gjør det, de står naturligvis fritt til å bestemme selv. Kondomer er gratis og lett tilgjengelig i alle rom i lokalet. Vennligst legg brukte kondomer i søppelkassen etter bruk

13.Vær en gentleman og vis damene respekt. Vis alltid respekt for andre i klubben og ha som utgangspunkt at alle du treffer her er nybegynnere, behandle dem deretter. Kjenner du dem fra tidligere behandler du de fortsatt med både diskresjon og respekt.

14. Er du allerede inkludert i leken og ønsker å gjøre tilnærmelser til en ved siden av deg? Ta personen først forsiktig på skulderen eller tilsvarende ufarlig sted. Hvis vedkommende ikke gir tegn til avvisning, kan det anses som en aksept for videre FORSIKTIG og GRADVIS tilnærming.

15. Respekter en lukket dør eller et forheng. En lukket dør betur at de som er innenfor ikke ønsker å bli forstyrret. Brudd på denne regelen kan medføre bortvisning og ved gjentatte overtredelser vil medlemskapet bli inndratt.

16. Club-Fantasy skal ha et inkluderende og trygt miljø. Uavhengig av alder, rase, kropp og seksuell legning.

17. Club-Fantasy forbeholder seg retten til å avvise eller utestenge medlemmer. Ethvert medlem som er synlig beruset eller har manglende renslighet. Det samme gjelder for forstyrrende eller dårlig oppførsel. Kjøp og salg av sex eller seksuelle tjenester, vil bli politianmeldt.

18. Stillesone. Respekter stillesonen som er leke avdelingen i 2 etasje. Høylytt prat og «fest-stemning» er ikke tillatt i leke-avdelingen. Her skal det være en rolig, dempet og erotisk stemning.

19. Respekter vertene/vertinnen.

Det er ikke tillatt å ta på eller være pågående mot de som jobber som verter/vertinner. Vis respekt og forstå at de er IKKE gjester. Brudd på dette vil føre til permanent utestengelse!

Kilde: Club Fantasys nettside

I beskrivelsen av klubben til Bærum kommune og i nabovarslet heter det:

– Vi er veldig klar over at vi driver i en bransje som mange har meninger om, så derfor ønsker vi å presisere at vi er veldig opptatt av å drive ryddig og samtidig kunne bidra til å få bort alle fordommene rundt denne type virksomhet.

– Du kan prøve ut drømmer og fantasier

Live Mehlum, som er sexolog og parterapeut i Samlive, har tidligere sagt dette om etablering av en swingerklubb i Sandvika:

– Slike klubber åpner opp for at folk kan leve ut seksualiteten sin på en annen måte enn det de fleste forbinder med vanlig. Sexfantasier leves ut innenfor trygge rammer.

Les også

Åpner swingersklubb rett utenfor Oslo: – Behovet for dette tilbudet øker

Mehlum mener dette også er med på å hindre ulovlig salg og kjøp av seksuelle tjenester.

– Ofte er sexklubbene en arena hvor det er mulig å prøve ut drømmer og fantasier, for eksempel det å ha sex med flere personer samtidig, partnerbytte eller sex med et annet kjønn.

Mehlum mener dette er ikke for Gud og hvermann, men noen få i den store sammenhengen.

– Selv om det er mange som besøker disse klubbene, passer nok ikke dette for de aller fleste, selv om mange kan ha drømmer og fantasier som går i denne retningen.

Godkjent ombygging

I august i fjor godkjente bygningssjefen i Bærum bruksendring av bygget i Industriveien.

Ifølge godkjent plan er det to fellesrom, et lagerrom, et wc, et avkledningsrom og en dusj i kjelleren.

Inn i husets første etasje vil klubbmedlemmene finne to fellesrom, et kjøkken og personalrom og et lager.

Les også

Dette vil nordmenn vite om sex

Går du opp trappen til andre etasje er det to kontorer og et spiserom, ifølge plantegningene.

I august i fjor ble det sendt ut varsler til naboer om det nye tilbudet. Det kom ikke inn klager eller andre bemerkninger på tiltaket.

Klubbens innehaver har også tilbudt seg å gi en bredere presentasjon av tilbudet til Bærum kommune.

– Folk kan leve ut seksualiteten sin på en annen måte enn det de fleste forbinder med vanlig

Forbudt med salg av seksuelle tjenester

Så lenge man ikke bryter med bestemmelser i norsk straffelov, så vil det være lovlig med sexklubb i Norge. Stripping er for eksempel lovlig.

Det er derimot ulovlig å leie ut lokaler som man forstår at skal brukes til prostitusjon og kjøp av seksuelle tjenester.